foma-artikkelit-varastotila

Sopivan varastotilan löytäminen

Foma Kiinteistöt tarjoaa edullisia ja joustavia varastoratkaisuja Forssassa. Meiltä löydät juuri sinun tarpeillesi sopivan säilytysratkaisun. Tiedämme, että varastotilan tarpeen arviointi saattaa olla haasteellista, jonka vuoksi tässä artikkelissa kerromme, kuinka monta neliömetriä varastotilaa tarvitset esimerkiksi yksiön, kaksion tai kolmion huonekalujen sekä tavaroiden säilyttämiseen.

3 m² kokoinen varastotila
Kolmen neliömetrin kokoinen pienvarasto on ihanteellinen pienen huoneen huonekalujen ja tavaroiden säilytykseen. Tämän kokoinen varasto on myös edullinen ratkaisu kausitavaroiden, kuten talvi- tai kesävaatteiden, talvirenkaiden ja joulutavaroiden säilytykseen.

5 m² kokoinen varastotila
Kuuden neliömetrin kokoinen pienvarasto on sopiva n. 30-35 m² kokoisen asunnon huonekalujen ja tavaroiden säilytykseen.

6-8 m² kokoinen varastotila
Kuuden neliömetrin kokoinen pienvarasto on sopiva n. 40-50 m² kokoisen asunnon huonekalujen ja tavaroiden säilytykseen.

10 m² kokoinen varastotila
Kymmenen neliömetrin kokoinen pienvarasto on sopiva n. 60-70 m² kokoisen asunnon huonekalujen ja tavaroiden säilytykseen.

15 m² kokoinen varastotila
Viidentoista neliömetrin kokoinen varasto on sopiva jopa 100 m² kokoisen asunnon huonekalujen ja tavaroiden säilytykseen.

Edellä mainitut varastokoot ovat esimerkkejä tarjonnastamme. Meiltä löydät säilytystilat aina pienistä muutaman neliön koppivarastoista jopa usean tuhannen neliömetrin kokoisiin varastohalleihin. Skaalautuvat varastoratkaisumme sopivat niin yrityksille kuin yksityisille.

Ota yhteyttä ja autamme löytämään sinulle sopivan varastotilan.

1 / 2
Seuraava Artikkeli